Button für Menü
REMONDIS Nederland

Onderhoudsmonteur

REMONDIS Dusseldorp Rioolservice B.V. houdt zich bezig met engineering, installatie, renovatie en het onderhoud van mechanische rioleringssystemen waaronder drukrioleringsgemalen, transportgemalen, bergbezinkvoorzieningen, telemetrie systemen en aanverwante technische installaties. Kwaliteit, betrouwbaarheid, service & gemak is waar wij voor staan. Dat is wat onze klanten vragen.

Voor de vestiging in Lichtenvoorde zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur.

De functie
Als onderhoudsmonteur beoordeel en repareer je elektrische en mechanische installaties en overige rioolstelsels.
Je reinigt en ontstopt pompputten, leidingen, bassins, iba’s en dergelijke.
Dit doe je door middel van het bedienen van een hogedrukreinigingsinstallatie.
Je bent veelal zelfstandig werkzaam in de buitenlucht binnen een gedreven en flexibele team bestaande uit meerdere onderhouds/servicemonteurs. De sfeer binnen het team is open en transparant met ruimte voor persoonlijke aandacht, ambitie en groei.

Wij bieden
Een zelfstandige functie binnen een informele organisatie, met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen tot servicemonteur. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden voor deze functie marktconform en gebaseerd op kennis en ervaring. REMONDIS Dusseldorp Rioolservice leeft de CAO voor het Beroepsgoederenvervoer na.

Wij vragen
dat je beschikt over kennis en/of opleiding op MBO 2 niveau op het gebied van elektro- en regeltechniek en een geldig VCA certificaat. Bij voorkeur heb je affiniteit met werktuigbouwkunde. Je beschikt over de rijbewijzen B/BE en rijbewijs C is een pré.

Interesse:
Meer informatie m.b.t. de standplaats Lichtenvoorde, kun je tijdens kantooruren verkrijgen bij Evert de Roos (vestigingsleider) op telefoonnummer 06 - 20 19 30 12. Bij interesse verzoeken wij je je CV en motivatiebrief te sturen naar solliciteer@remondis.nl

 


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.

  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG