Button für Menü
REMONDIS Nederland

Project Coördinator - Leek

De afvalwatermarkt blijft in beweging. Bewegen betekent ontwikkelen, innoveren, investeren en het benutten van kansen. Voor onze vestiging in Leek zoeken wij een Project Coördinator die ons kan helpen groeien. In deze afwisselende en dynamische functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en opleveren van projecten. Als Project Coördinator werk je nauw samen met de projectleider en collega’s in de uitvoering om het project succesvol te realiseren. 

De functie
Binnen deze rol ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en aanbevelingen, daarbij rekening houdend met regelgeving van overheid en bedrijf met betrekking tot kwaliteit, ARBO, veiligheid en milieu. Je analyseert en beoordeelt technische gegevens en werkt deze uit in concrete voorstellen. Het is jouw taak om uitvoering te geven aan procedures rondom de opleveren van projecten. Overige taken zijn het:

 • lezen en opstellen van werktekeningen / bestektekeningen voor materiële en personele behoeften;
 • opstellen van het werkplan, planning, rapportages en technisch dossiers in samenwerking met de projectleider;
 • klaar zetten van materieel en instrueren personeel;
 • inkopen en afroepen van materialen;
 • monitoren en begeleiden van de uitvoering;
 • beheren en bewaken van het budget en de financiële voortgang;
 • meedraaien in (kantoor-) consignatiedienst.

Wij vragen
Een techneut met een flexibele, nuchtere, enthousiaste en innovatieve instelling. Om te kunnen werken aan onze installaties ben je zowel elektrotechnische als mechanische goed onderlegt. Je bent een prettige collega die zowel zelfstandig als in een team uitstekend kan functioneren. Het is daarbij belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en met je natuurlijke overwicht in staat  bent om mensen te motiveren. Verder ben je in het bezit van:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • opleidingsrichting: Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Installatietechniek of vergelijkbaar;
 • ervaring als werkvoorbereider is een pre;
 • kennis van MS Office;
 • verder herken jij je in de volgende competenties: ondernemend, oplossingsgericht, creatief, gestructureerd, zelfstandig, doortastend, stressbestendig, analytisch en besluitvaardig.

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. REMONDIS bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Wat je verder kunt verwachten is een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving. Wij bieden een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snel groeiend bedrijf.

Bedrijfsomschrijving
REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. Bij REMONDIS Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht. Vanuit 26 vestigingen in Nederland werken momenteel 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.

Interesse of meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Albert Dijk op telefoonnummer 0594 587 950. Bij interesse verzoeken wij je een motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteer@remondis.nl

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.

  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG