Button für Menü
REMONDIS Nederland

Projectcoördinator - Eindhoven

Als Projectcoördinator bij Pleuger Water Solutions in Eindhoven ben je dagelijks bezig met watermanagement vraagstukken. Samen met je collega’s ontwerp, ontwikkel en onderhoud je pompinstallaties binnen het afvalwater. 

Pleuger Water Solutions draait om pompen. We zijn vanuit Eindhoven al meer dan 50 jaar actief in verschillende sectoren, zoals de offshore industrie, de drinkwatermarkt en bij gemeentes en waterschappen. De afdeling Afvalwater van Pleuger Water Solutions zorgt bij haar klanten voor de aanleg, het onderhoud en de renovatie van gemalen. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een 
projectcoördinator. De projectcoördinator  zorgt voor een goede voorbereiding en begeleiding van projecten zodat die soepel en naar tevredenheid van de klanten verlopen. Organiserend vermogen is van belang voor een goede invulling van deze functie.

De functie
Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor het opstellen van werkplannen, projectplanning, rapportages en opleverdossier. Dit voor de aanleg, het onderhoud en de renovatie van gemalen voor o.a. gemeentes en waterschappen. Verdere taken zijn het:

 • Afstemming met klanten, leveranciers, onderaannemers en monteurs
 • Opstellen werktekeningen
 • Monitoren en bijhouden uitvoering
 • Offertes aanvragen en inkopen van materialen en onderaanneming
 • Meer- en minderwerk signaleren 

Jouw profiel
Wij zoeken een persoon met een flexibele, enthousiaste en innovatieve instelling. Je bent een prettige collega die zowel zelfstandig als in een team uitstekend kan functioneren. Naast nauwkeurigheid en technische   affiniteit  heb je de bereidheid om trainingen/cursussen te volgen voor eigen ontwikkeling ben je in het bezit van:

 • HBO denk- en werkniveau Organiserend vermogen
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Klantvriendelijk en servicegericht
 • Kennis van MS Office applicaties, Kennis van Autocad is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. Pleuger Water Solutions bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Wat je verder kunt verwachten is een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving. Wij bieden een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snel groeiend bedrijf. 

Bedrijfsomschrijving
Pleuger Water Solutions is onderdeel van REMONDIS. REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. Pleuger Water Solutions draait om pompen. We zijn vanuit Eindhoven al meer dan 50 jaar actief in verschillende sectoren, zoals de offshore industrie, de drinkwatermarkt en bij gemeentes en waterschappen.

Interesse of meer informatie:
Wil je meer informatie over ons bedrijf of over de functie? Bel dan met Raymond Debrauwer, bereikbaar via het telefoonnummer 06 25 59 83 50. Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar solliciteer@remondis.nl.

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2020 REMONDIS SE & Co. KG