Button für Menü
REMONDIS Nederland

Vestigingsleider/Projectleider - Leek

Als Vestigingsleider/Projectleider bij REMONDIS in Leek ben je dagelijks bezig met watermanagement vraagstukken. Samen met je team ontwerp, ontwikkel en onderhoud je pompinstallaties en besturingssystemen.

De functie
Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en het resultaat van de projecten die onder jouw leiding worden uitgevoerd. Hierbij zorg je voor de juiste begeleiding van de werknemers die direct bij de projecten betrokken zijn en houd je rekening met regelgeving met betrekking tot kwaliteit, arbo, veiligheid en milieu. Als partner van waterschappen, gemeenten, grond- weg- en waterbouwaannemers en industriële klanten zorg je voor maatwerkoplossingen en goede projectbegeleiding. Het uiteindelijke doel is een tevreden klant en positief financieel resultaat. Overige taken zijn het:

 • maken van de projectplanning rondom inzet van personeel en materieel;
 • afstemmen met onderaannemers;
 • bewaken van de voortgang en controleren van de werkplanning;
 • maken van (na) calculaties;
 • beheren van relaties met opdrachtgevers en het eerste aanspreekpunt voor derden;
 • beheren van de winst- en verliesrekening;
 • binnenhalen van uitbreidingsopdrachten en hier zelfstandig een offerte op uitbrengen.        

Jouw profiel
Wij zoeken een techneut met een flexibele, nuchtere, enthousiaste en innovatieve instelling. Je bent een prettige collega die zowel zelfstandig als in een team uitstekend kan functioneren. Het is daarbij belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en met je natuurlijke overwicht in staat bent om mensen te motiveren en aan te sturen. Naast technische en projectleidersvaardigheden beschik je ook over commercieel inzicht om projecten en meerwerk op de juiste manier in de markt te zetten. Verder ben je in het bezit van:

 • HBO diploma - Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of aanverwante richting;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • kennis van software pakketten zoals MS Office 4PS is een pre;
 • VCA-VOL en een rijbewijs B;
 • competenties als klantgericht, prioriteiten stellen, plannen en organiseren, leidinggeven, gestructureerd werken en aanpassingsvermogen.

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. REMONDIS Dusseldorp Rioolservice B.V. bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Wat je verder kunt verwachten is een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving. Wij bieden een marktconform salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Metalektro CAO en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snel groeiend bedrijf.

Interesse of meer informatie?
Bij interesse verzoeken wij je een motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteer@remondis.nl . Voor vragen kunt u contract opnemen met Joris Kolkman op telefoonnummer 06 1224 3663. 

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2020 REMONDIS SE & Co. KG