Button für Menü
REMONDIS Nederland

Projectmonteur - Uitgeest (regio Zuid - Holland)

REMONDIS Rioolservice West B.V. gevestigd in Uitgeest en onderdeel van REMONDIS Nederland is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden, leveren en installeren van complete pompinstallaties en telemetriesystemen voor afvalwater en oppervlaktewater. Van advies en ontwerp tot realisatie en beheer. Met circa 60 medewerkers gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit binnen onze projecten en hebben we door onze kennis en ervaring een vooraanstaande positie behaald op de Nederlandse markt. 
Door de groei van de organisatie en ter versterking van onze afdeling Realisatie , zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van: Projectmonteur (m/v).

Functie
Als monteur ben je dagelijks bezig met het uitvoeren van montage- en renovatiewerkzaamheden aan (riool)gemalen en pompinstallaties. Werkzaamheden zijn o.a. het monteren van pompen in een pomp put, montage van leidingwerk en appendages en het aansluiten van besturingskasten op locatie. De werkzaamheden worden vaak samen met een collega monteur met een moderne montage bus uitgevoerd en zijn zowel mechanisch als elektrotechnisch. Kortom behoorlijk divers.

Wij vragen
Een enthousiaste kandidaat met een (V)Mbo-opleiding richting werktuigbouw of gelijkwaardig, gecombineerd met een positieve, flexibele instelling en werkmentaliteit. Affiniteit met elektrotechniek is een pré. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je beheerst de Nederlandse taal. Je bent in bezit van een geldig rijbewijs en een VCA-diploma. Verder heb je de bereidheid tot het volgen van cursussen en opleidingen en tot het draaien van 24/7 storingsdiensten roulerend met andere monteurs.

Wij bieden
Een baan bij een onderneming die behoort tot een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. REMONDIS Rioolservice West B.V. bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Wat je verder kunt verwachten is een inspirerende en informele werkomgeving in een project alsmede service georiënteerd bedrijf en een klantgerichte omgeving met uiteenlopende opdrachtgevers. Dit bedrijf biedt je een uitdagende functie waar waarden als ambitie, persoonlijke ontwikkeling, zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor verantwoordelijkheid ruim vertegenwoordigd zijn. Naast een prettige werksfeer bieden wij een bij de functie passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden conform het CAO van Metalektro). Wij stimuleren de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers door middel van cursussen en opleidingen.

Informatie
Wil je meer informatie over ons bedrijf of over de functie? Bel dan met de heer Henk-Jelle Blinkhof, bereikbaar via het telefoonnummer (0251) 295742. Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar Henk-Jelle.blinkhof@remondis.nl.


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2020 REMONDIS SE & Co. KG