Button für Menü
REMONDIS Nederland

Projectvoorbereider Werktuigbouw - 's-Hertogenbosch

Van der Linden Pomptechniek B.V. is gevestigd in ’s-Hertogenbosch, opgericht in 1982 en onderdeel van REMONDIS Nederland. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en installeren van complete pompinstallaties en telemetriesystemen voor oppervlaktewater en afvalwater. Van advies en ontwerp tot realisatie en beheer.  Met circa 35 medewerkers gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit binnen onze projecten en hebben we door onze kennis en ervaring een vooraanstaande positie behaald op de Nederlandse en Belgische markt.

Door de integratie van elektrotechniek, werktuigbouw en automatisering in eigen huis bieden wij de opdrachtgever een totaaloplossing. Constante uitwisseling van kennis en ervaring tussen de verschillen afdelingen, in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, staan garant voor oplossingen op maat.

Door de groei van de organisatie en ter versterking van onze afdeling werktuigbouw, zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van projectvoorbereider werktuigbouw.

De functie 
Als projectvoorbereider maak je onderdeel uit van een projectteam waarbij je verantwoordelijk bent voor een optimale en organisatorische voorbereiding en begeleiding van het werktuigbouwkundige deel binnen een project in de watersector. Met jouw kennis en ervaring ondersteun je je collega’s en ben je de drijvende kracht achter het werktuigbouwkundige deel van onze uitdagende en complexe(re) projecten, zowel tijdens de voorbereiding als de uitvoering hiervan. De overige taken zijn het: 
inkopen van werktuigbouwkundige delen van pompinstallaties;
plaatsen van bestellingen en bewaken van levertijden;
aanvragen van offertes bij leveranciers en (onder)aannemers;
opstellen van materiaallijsten;
ondersteunen bij het maken van kostprijscalculaties en technisch ontwerp;
samenstellen van bedrijfs- en onderhoudsvoorschriften;
ondersteunen aan tekenaars/engineers en projectleiders, op het vlak van werkvoorbereiding.

Wij vragen
Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met afgeronde MBO opleiding richting werktuigbouw met enige jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Goede communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling. Kennis van Autocad is een pré.

Wij bieden
Je kunt bij ons een inspirerende en informele werkomgeving verwachten in een project georiënteerd bedrijf en een klantgerichte omgeving met uiteenlopende opdrachtgevers. Dit bedrijf biedt je een uitdagende functie waar waarden als ambitie, persoonlijke ontwikkeling, zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor verantwoordelijkheid ruim vertegenwoordigd zijn. Naast een prettige werksfeer bieden wij een bij de functie passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaalnijverheid zoals 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2020 REMONDIS SE & Co. KG