Button für Menü
REMONDIS Nederland

Service- en Onderhoudsmonteur - 's-Hertogenbosch

Van der Linden Pomptechniek B.V. gevestigd in ’s-Hertogenbosch, opgericht in 1982 en onderdeel van REMONDIS Nederland, is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het leveren en installeren van complete pompinstallaties en telemetriesystemen voor oppervlaktewater en afvalwater. Van advies en ontwerp tot realisatie en beheer.  Met circa 35 medewerkers gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit binnen onze projecten en hebben we door onze kennis en ervaring een vooraanstaande positie behaald op de Nederlandse en Belgische markt.

Door de integratie van elektrotechniek, werktuigbouw en automatisering in eigen huis, bieden wij de opdrachtgever een totaaloplossing. Constante uitwisseling van kennis en ervaring tussen de verschillen afdelingen, in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, staan garant voor oplossingen op maat. Om een goed beeld te krijgen van onze projecten die we realiseren, ga naar: http://www.lindenpomptechniek.nl/

De werkzaamheden
Voor onze afdeling Service- en Onderhoud  zijn wij op zoek naar een service- en 0nderhoudsmonteur op het gebied van pompinstallaties. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de inspectie- en onderhoudswerkzaamheden aan met name schoon-en afvalwater installaties in Zuid Nederland. De werkzaamheden zijn gebaseerd op zowel elektrisch als op werktuigbouwkundig gebied. In deze functie  beschik je over een eigen volledig ingerichte servicewagen.

Wij zoeken
Wij zoeken enthousiaste kandidaten met (v)mbo opleiding richting werktuigbouw (met affiniteit met elektrotechniek) of elektrotechniek of gelijkwaardig, gecombineerd met een positieve, flexibele instelling en werkmentaliteit. U kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pré. U beheerst de Nederlandse taal. U bent in bezit van een geldig rijbewijs en een VCA diploma. Verder bent u bereid tot het draaien van 24/7 storingsdiensten roulerend met andere monteurs.

Wij bieden
Je kunt bij ons een inspirerende en informele werkomgeving verwachten. Wij werken project georiënteerde en zijn klantgericht. Dit bedrijf biedt je een uitdagende functie waar waarden als ambitie, persoonlijke ontwikkeling, zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor verantwoordelijkheid ruim vertegenwoordigd zijn. Naast een prettige werksfeer bieden wij een bij de functie passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden conform het CAO van Metaalbewerkingsbedrijf (Klein Metaal). 

Interesse of meer informatie?
Wil je meer informatie over ons bedrijf of over de functie? Bel dan met de heer Frank Megens, bereikbaar via het telefoonnummer (073)-6219172. Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar solliciteer@remondis.nl

 

 

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG