Button für Menü
REMONDIS Nederland

Service Planner - Hardenberg

REMONDIS Dusseldorp Rioolservice, vestiging Hardenberg, is op zoek naar een gedreven service planner. 

De functie
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de logistieke planning, de organisatie en de coördinatie van de dagelijkse activiteiten van onze servicemonteurs in de regio Hardenberg. Voor REMONDIS Dusseldorp Rioolservice ben je de verbindende schakel tussen onze klanten, servicemonteurs en onze interne organisatie. Het uitvoeren van administratieve taken zoals het controleren en verwerken van werkbonnen behoren tevens tot het takenpakket.

Jouw profiel
Wij zoeken een persoon met een  service- en klantgerichte instelling die in staat is om effectief samen te werken. Voor het optimaal vervullen van deze functie beschik je over een MBO+ werk- en denkniveau, een logistieke opleidingsachtergrond en enkele jaren relevante werkervaring. Daarnaast herken jij je in het volgende punten:

 • je hebt affiniteit met techniek (elektrotechnisch en mechanisch);
 • je weet beslissingen te nemen die gebaseerd zijn op kennis en overtuigingskracht, ook onder tijdsdruk;
 • je bent duidelijk in je communicatie en de omgang met mensen gaat je gemakkelijk af;
 • je beschikt over een goed analytisch vermogen en hebt de nodige affiniteit met softwarepakketten;
 • verder ben je verantwoordelijk om de dagelijkse planning zo efficiënt mogelijk te maken, denk je actief mee over verbeterprocessen en voert ze door. 

Wij bieden
Wij bieden een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met opleidingen en door te groeien binnen het bedrijf. Binnen een hecht team van professionele collega’s krijg je een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Over ons
Ons bedrijf is een solide onderneming met ruim 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van leiding- en pompsystemen. Goed en vroegtijdig onderhoud en inspectie van pompsystemen beperkt het aantal storingen en minimaliseert hinder voor bewoners. Bovendien kan het de capaciteit verbeteren, grip houden op uw onderhoudskosten en energiekosten verlagen. Door vanaf het begin mee te denken bij waterprojecten kunnen de specialisten van REMONDIS Dusseldorp Rioolservice adviseren over probleemloos functionerende installaties. We zijn thuis in elke branche en staan bij in het hele proces. Wij hebben een platte organisatie met korte lijnen en een informele sfeer waarbinnen onze medewerkers zich prettig voelen.

Interesse of meer informatie?     
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Friso Pothof op telefoonnummer 06-10 98 34 67. Bij interesse verzoeken wij je een motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteer@remondis.nl

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG