Button für Menü
REMONDIS Nederland

Servicemonteur - Ede

Voor de vestiging in Ede zijn wij op zoek naar een fulltime servicemonteur.

De functie
Als servicemonteur draag je zorg voor het preventief- en correctief onderhoud aan pompinstallaties. Naast het onderhoudswerk is het rapporteren een essentieel onderdeel van het onderhoudswerk, het opstellen van een rapportage vormt immers het fundament voor het advies richting onze opdrachtgevers. Je bent veelal zelfstandig werkzaam in de buitenlucht binnen een gedreven en flexibel team bestaande uit meerdere servicemonteurs. De sfeer binnen het team is open en transparant met ruimte voor persoonlijke aandacht, ambitie en groei

Wij vragen
Je beschikt over kennis en/of opleiding op MBO 2 niveau op het gebied van elektrotechniek en een geldig VCA certificaat. Bij voorkeur heb je affiniteit met werktuigbouwkunde. Je beschikt over de rijbewijzen B. 

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat sinds 1934 is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. Maar De Nooij Pomptechniek biedt ook de prettige informele sfeer van een lokaal bedrijf. Wat je verder kunt verwachten is  een marktconform salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snel groeiend bedrijf.

Bedrijfsomschrijving 
De Nooij Pomptechniek ontwerpt, installeert en onderhoudt pompinstallaties voor rioolgemalen. Naast de montage van de nodige materialen, verzorgen wij ook de elektronica eromheen zoals besturing, meting en regeling van overstortregistratie. De Nooij Pomptechniek behoort tot de REMONDIS groep. REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. Vanuit 26 vestigingen in Nederland werken momenteel ruim 1.000 medewerkers.

Bij vragen of interesse verzoeken wij je een motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteer@remondis.nl

 


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2020 REMONDIS SE & Co. KG