Button für Menü
REMONDIS Nederland

Service/onderhoudsmonteur

FMH Pompservice B.V. is gespecialiseerd in service - montage - onderhoud - renovatie - modificatie - nieuwbouw van rioolgemalen, met als opdrachtgevers gemeenten en waterschappen. Kwaliteit, betrouwbaarheid, service & gemak is waar wij voor staan. Dat is wat onze klanten vragen.

Voor de vestiging in Holten zijn wij op zoek naar een service / onderhoudsmonteur.

De functie
Als service/onderhoudsmonteur draag je zorg voor het preventief- en correctief onderhoud aan pompinstallaties, het verhelpen van storingen en het verlenen van directe service.
Naast het onderhoudswerk is het rapporteren een essentieel onderdeel van het onderhoudswerk, het opstellen van een rapportage vormt immers het fundament voor het advies richting onze opdrachtgevers. Je bent veelal zelfstandig werkzaam in de buitenlucht binnen een gedreven en flexibele team bestaande uit meerdere servicemonteurs. De sfeer binnen het team is open en transparant met ruimte voor persoonlijke aandacht, ambitie en groei.

Wij bieden
Een uitdagende functie binnen een informele organisatie, met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden voor deze functie marktconform en gebaseerd op kennis en ervaring. FMH Pompservice B.V. leeft de CAO Metaal en Techniek na.

Wij vragen
Dat je beschikt over kennis en/of opleiding op MBO 3 niveau op het gebied van elektro- en regeltechniek en een geldig VCA certificaat. Bij voorkeur heb je affiniteit met werktuigbouwkunde. Je beschikt over de rijbewijzen B/BE en rijbewijs C is een pré.

Interesse:
Meer informatie m.b.t. de standplaats Holten, kun je verkrijgen bij Ebel Kroon (vestigingsleider) op telefoonnummer 06- 82764993.
Bij interesse verzoeken wij je je motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteer@remondis.nl

 

 


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG