Button für Menü
REMONDIS Nederland

Software Engineer - 's-Hertogenbosch

Van der Linden Pomptechniek B.V. gevestigd in ’s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in het leveren en installeren van complete pompinstallaties en telemetriesystemen voor oppervlaktewater en afvalwater. Van advies en ontwerp tot realisatie en beheer.  Met circa 35 medewerkers gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit binnen onze projecten en hebben we door onze kennis en ervaring een vooraanstaande positie behaald op de Nederlandse en Belgische markt. 

Door de integratie van elektrotechniek, werktuigbouw en automatisering in eigen huis, bieden wij de opdrachtgever een totaaloplossing. Constante uitwisseling van kennis en ervaring tussen de verschillen afdelingen, in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, staan garant voor oplossingen op maat. Om een goed beeld te krijgen van onze projecten die we realiseren, ga naar: http://www.lindenpomptechniek.nl/

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige .NET Software Engineer voor het ontwikkelen en onderhouden van in house software oplossingen voor onze hosted applicaties. Bouw jij mee aan ons succes? Dan zoeken wij jou! 

Wat ga je doen?
Als .NET Software Engineer werk je mee aan de ontwikkeling van het i-View Telemetrie systeem. Je bent geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en hebt een grote passie voor software ontwikkeling. Je draagt bij aan het gehele software ontwikkel proces, van het verzamelen van requirements tot aan het ontwerpen, implementeren, testen en documenteren van de software. 

De afdeling Software Ontwikkeling werkt op basis van een scrum ontwikkelmethodiek. Dit gebeurt met behulp van de laatste technieken binnen een professionele ontwikkelomgeving. Er word gebruik gemaakt van Team Foundation Server, waarmee alle aspecten van de software lifecycle naadloos worden geïntegreerd.

Ben jij degene met:
Een HBO diploma (of door ervaring behaalde kennis) richting elektrotechniek, informatica, Industriële Automatisering, Besturingstechniek of aanverwante richtingen en ervaring met de onderstaande punten dan zou ik snel reageren op deze uitdagende en afwisselde baan. 

 • ervaring met C#  en .Net ;
 • ervaring met Entity Framework;
 • ervaring met Angular of Type Script is een pré;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • een klantgerichte en accurate instelling. 

Wat bieden wij
Je kunt bij ons een inspirerende en informele werkomgeving verwachten in een project georiënteerd bedrijf en een klantgerichte omgeving met uiteenlopende opdrachtgevers. Ons bedrijf biedt je een uitdagende functie waar waarden als ambitie, persoonlijke ontwikkeling, zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor verantwoordelijkheid ruim vertegenwoordigd zijn. Naast een prettige werksfeer bieden wij een bij de functie passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden.

i-View Telemetrie systeem
Ons in-house ontwikkelde telemetrie systeem “i-View” is een volledig webgebaseerd systeem. Via onder andere TCP/IP communicatie staat het systeem continu in verbinding met alle pompinstallaties. De gebruiker kan daardoor altijd en overal de actuele status van de installaties bekijken en indien nodig direct realtime control acties uitvoeren. Door middel van verschillende web services is het mogelijk om externe gegevens op eenvoudige wijze in i-View te integreren, zoals een koppeling naar meteorologische data van het KNMI, of gegevens uit andere bronnen die voor de gebruiker van belang zijn. Daarnaast is het op vergelijkbare wijze natuurlijk ook mogelijk de data uit i-View in een  ander systeem op te nemen. Het realtime beheersysteem i-View verzamelt, verwerkt en toont continu automatisch alle gegevens die van belang zijn. Op die manier helpt het systeem om het beheerproces zo efficiënt en voordelig mogelijk te laten verlopen. 

Solliciteren
Wil je meer informatie over ons bedrijf of over de functie? Bel dan met de heer Frank Megens, bereikbaar via het telefoonnummer (073)-6219172. Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar solliciteer@remondis.nl

 

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG