Button für Menü
REMONDIS Nederland

Teamleider Elektrotechniek - 's-Hertogenbosch

Van der Linden Pomptechniek B.V. gevestigd in ’s-Hertogenbosch, opgericht in 1982 en onderdeel van REMONDIS Nederland, is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het leveren en installeren van complete pompinstallaties en telemetriesystemen voor afvalwater en oppervlaktewater. Van advies en ontwerp tot realisatie en beheer. Met circa 35 medewerkers gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit binnen onze projecten en hebben we door onze kennis en ervaring een vooraanstaande positie behaald op de Nederlandse en Belgische markt. 

Door de integratie van elektrotechniek, werktuigbouw en automatisering in eigen huis, bieden wij de opdrachtgever een totaaloplossing. Constante uitwisseling van kennis en ervaring tussen de verschillende afdelingen en onze opdrachtgevers, staat garant voor oplossingen op maat. Om een goed beeld te krijgen van onze projecten die we realiseren, kun je onze website bezoeken: http://www.lindenpomptechniek.nl/

Wij zijn op zoek naar een Teamleider Elektrotechniek (m/v). Een technisch gedreven persoon die zich vooral richt op het ontwerp en de aansturing van de afdeling elektrotechniek.

Wat ga je doen?
Jij, onze gedreven Teamleider Elektrotechniek, bent verantwoordelijk voor o.a. het ontwerp, de voorbereiding en het uitvoerings gereed maken van het elektrotechnisch deel voor diverse projecten. Dit betekent dat je, samen met het team, verder bouwt aan de groei van onze afdeling Elektrotechniek.

Binnen deze rol zorg je voor een optimale en organisatorische voorbereiding en begeleiding van het elektrotechnisch deel van onze projecten binnen de publieke sector (waterschappen en gemeenten) zodat kwaliteit en de kosten worden gewaarborgd. Je bent eindverantwoordelijk voor de afdeling Elektrotechniek en geeft leiding aan de werkvoorbereiders en paneelbouwers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het:

 • maken van kostprijscalculaties aan de hand van bestekken en tekeningen;
 • onderhouden van contacten met leveranciers en opdrachtgevers;
 • opzetten en doorvoeren van verbeterprocessen binnen de afdeling;
 • Zorgdragen voor het behalen van de project- en werkplaatsplanningen.

Jouw talent
Wij zoeken een techneut met een afgeronde HBO opleiding richting elektrotechniek of aanverwant richtingen die beschikt over leidinggevende capaciteiten en gedegen kennis heeft binnen de branche of zakelijke dienstverlening. Verder ben je in het bezit van:

 • leidinggevende capaciteiten;
 • ervaring met Eplan – Elcad of Autocad;
 • een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent een echte teamspeler;
 • persoonlijke kenmerken zoals betrokkenheid, flexibiliteit en toegankelijkheid.

Wij bieden
Een baan bij een onderneming die behoord tot REMONDIS een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s-werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. Van der Linden Pomptechniek B.V. bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Wat je verder kunt verwachten is een inspirerende en informele werkomgeving in een project georiënteerd bedrijf en een klantgerichte omgeving met uiteenlopende opdrachtgevers. Dit bedrijf bied je een uitdagende functie waar waarden als ambitie, persoonlijke ontwikkeling, zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor verantwoordelijkheid ruim vertegenwoordigd zijn. Naast een prettige werksfeer bieden wij een bij de functie passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden conform het CAO van Metaalbewerkingsbedrijf (klein metaal).

Solliciteren
Wil je meer informatie over ons bedrijf of over de functie? Bel dan met de heer Frank Megens, bereikbaar via het telefoonnummer (073)-6219172. Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar f.megens@lindenpomptechniek.nl

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG