Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Werkvoorbereider - Eindhoven

Pleuger Water Solutions in Eindhoven is op zoek naar een Werkvoorbereider. Binnen deze functie zorg je voor een goede voorbereiding en begeleiding van projecten zodat die soepel en naar tevredenheid van de klanten verlopen. Je houdt je daarbij voornamelijk bezig met de aanleg, het onderhoud en de renovatie van gemalen. Pleuger Water Solutions draait om pompen. We zijn al meer dan 50 jaar actief in verschillende sectoren, zoals de offshore industrie, de drinkwatermarkt en bij gemeentes en waterschappen. 

De functie
Als Werkvoorbereider ben je dagelijks bezig met watermanagement vraagstukken. Samen met je collega’s ben je bezig met de coördinatie rondom ontwerp, ontwikkeling en onderhoud van pompinstallaties binnen het afvalwater. Je verantwoordelijkheden zijn:

 • het lezen van werktekeningen/bestektekeningen en het opstellen van materiële en personele behoeften;
 • opstellen van werkplannen, werkinstructies en veiligheidsplannen;
 • aanvragen van offertes en het inkopen van aanvullende gereedschappen en diensten;
 • afstemming van projectdetails met klanten, leveranciers, onderaannemers en monteurs;
 • monitoren en bijhouden van de uitvoering;
 • beheren van het budget en bewaken van de financiële voortgang;
 • signaleren en rapporteren van meer- en minderwerk.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider met technische affiniteit, organiserend vermogen en goede communicatieve vaardigheden. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur (stage) ervaring binnen een technisch bedrijf. Naast de bereidheid tot het volgen van trainingen/cursussen ben je een prettige collega die zowel zelfstandig als in een team uitstekend kan functioneren. Verder ben je in het bezit van:

 • HBO diploma (of door ervaring bereikt HBO werk- en denkniveau) in een technische of bedrijfskundige richting;
 • kennis van MS Office applicaties;
 • kennis van Autocad is een pré;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf. Pleuger Water Solutions bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Wat je verder kunt verwachten is een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving. Wij bieden een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

 

Bedrijfsomschrijving
Pleuger Water Solutions is onderdeel van REMONDIS. Wij zijn actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. Wij één van de grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. Innovatieve diensten en producten voor een schoon milieu en een leefbare toekomst staan centraal in onze ondernemersfilosofie.

Interesse of meer informatie:
Wil je meer informatie over ons bedrijf of over de functie? Bel dan met Joris Kolkman, bereikbaar via het telefoonnummer 06 12 24 36 63. Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar solliciteer@remondis.nl.

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG