Button für Menü
REMONDIS Nederland

Werkvoorbereider - Uitgeest

REMONDIS Rioolservice West B.V. gevestigd in Uitgeest en onderdeel van REMONDIS Nederland, is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het onderhouden, leveren en installeren van complete pompinstallaties en telemetriesystemen voor afvalwater en oppervlaktewater. Van advies en ontwerp tot realisatie en beheer. Met circa 60 medewerkers gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit binnen onze projecten en hebben we door onze kennis en ervaring een vooraanstaande positie behaald op de Nederlandse markt. Door de groei van de organisatie en ter versterking van onze afdeling Realisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van: Werkvoorbereider (m/v).

Functie
Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de tijdige voorziening van inkoop en materialen van de verkregen opdrachten en faciliteert de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken voor aanvang van het project te organiseren. Werkzaamheden zijn o.a.:

 • Verzorgen in overleg met projectleider/teamcoördinator de planning voor diverse projecten.
 • Bewaken van de voortgang van deze projecten. Dit betekent tijdig zorg dragen voor het ontwerp en werktekeningen, volledige projectomschrijving, de benodigde materialen, tekeningen en onder aanneming.
 • Coördineren en controleren van alle voorbereidende en interne begeleidingswerkzaamheden.
 • Klaarzetten van benodigde materialen voor uitvoering.
 • Afspraken maken met klanten/ medewerkers-monteurs voor overdracht
 • Opstellen werk(uitvoering)instructies  en bepalen van de tijdsbesteding voor de werkzaamheden.
 • Inkopen van benodigde materialen . en akkoorden de inkoopfacturen
 • Onderhouden contacten met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers t.a.v. bestellingen, levertijden, prijzen en ontwikkelingen
 • Zorg dragen voor complete verzameling en samenstelling van (oplever)project documentatie.
 • Uitvoeren van calculatie en nazorg werkzaamheden en eenvoudige orders.


Profiel
Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met een HBO/MBO+ opleiding richting werktuigbouw of gelijkwaardig, gecombineerd met een positieve, flexibele instelling en werkmentaliteit. Affiniteit met elektrotechniek is een pré. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je beheerst de Nederlandse taal. Je bent in bezit van een geldig rijbewijs en een VCA-diploma. Verder heb je de bereidheid tot het volgen van cursussen en opleidingen en tot het draaien van 24/7 storingsdiensten roulerend met andere monteurs.

Wij bieden
Een baan bij een onderneming die behoort tot een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. REMONDIS Rioolservice West B.V. bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Wat je verder kunt verwachten is een inspirerende en informele werkomgeving in een project alsmede service georiënteerd bedrijf en een klantgerichte omgeving met uiteenlopende opdrachtgevers. Dit bedrijf biedt je een uitdagende functie waar waarden als ambitie, persoonlijke ontwikkeling, zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor verantwoordelijkheid ruim vertegenwoordigd zijn. Naast een prettige werksfeer bieden wij een bij de functie passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden conform het CAO van Metalektro). Wij stimuleren de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers door middel van cursussen en opleidingen.

Informatie
Wil je meer informatie over ons bedrijf of over de functie? Bel dan met de heer Henk-Jelle Blinkhof, bereikbaar via het telefoonnummer (0251) 295742. Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar Henk-Jelle.blinkhof@remondis.nl.

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2020 REMONDIS SE & Co. KG