Button für Menü
REMONDIS Nederland

Ontwikkelingen in de markt

Graag houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en de daarbij horende kostenontwikkelingen.

Het zal u niet ontgaan zijn dat er een forse stijging heeft plaatsgevonden van brandstof- en energiekosten. Door schaarste van grondstoffen stijgen de kosten en levertijden van materieel. Ook stijgen loonkosten door de invoering van de nieuwe CAO Beroepsgoederenvervoer. Deze ontwikkelingen hebben direct invloed op de tarieven voor de inzameling en verwerking van uw afvalstoffen.

Aanpassing van de tarieven
Duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke pijlers van onze bedrijfsvoering. Om u ook aankomend jaar een professionele dienstverlening te kunnen garanderen, dienen wij per 1 januari 2023 onze tarieven op basis van de marktontwikkelingen aan te passen.

Samenwerken voor de circulaire economie
De recente ontwikkelingen in Europa laten zien dat het steeds belangrijker is zorgvuldig om te gaan met energie en grondstoffen. U draagt hier aan bij door grondstoffen aan de bron te scheiden en uw restafval te reduceren. Een reductie van uw restafvalstromen draagt bij aan een duurzame toekomst en voorkomt onnodige kosten. Onze ervaren accountmanagers maken graag vrijblijvend een scan van uw situatie om te bepalen of er optimalisaties mogelijk zijn en uw totale afvalkosten te reduceren. Interesse? Direct meer informatie aanvragen.

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


 • Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2023 REMONDIS SE & Co. KG