Button für Menü
REMONDIS Nederland

REMONDIS Nederland maakt onderdeel uit van de REMONDIS Groep.


Over ons

U kunt bij REMONDIS Nederland terecht voor alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en waterbeheer. Waar nodig bundelen we onze internationale kennis, ervaring en middelen zodat u volledig wordt ontzorgd.

REMONDIS Nederland heeft meer dan 25 vestigingen en 1200 medewerkers die voor uw klaar zijn. REMONDIS Nederland is regionaal georganiseerd waardoor wij werken met vaste contactpersonen en korte lijnen.

De REMONDIS groep

REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 in Duitsland uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. We zijn aanwezig in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. De waarden in het familiebedrijf vormen al tientallen jaren een solide fundament voor innovatie en groei. Voor meer informatie over de REMONDIS groep kunt u kijken op onze internationale website.

 • Duurzaamheid en innovatie

  • Duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsfilosofie en alle zakelijke activiteiten van de REMONDIS Groep. We beheersen de afvalketen vanaf inzameling tot afzet volledig. Hiermee creëren we een nieuwe duurzaamheid. We investeren in duurzaam inzamelen en in innovatieve recyclingtechnieken om een circulaire economie te realiseren.
   meer


  De directie

  • De directie van REMONDIS Nederland B.V. draagt samen de verantwoordelijkheid en werkt conform de doelstellingen, cultuur en filosofie van de onderneming.
   meer

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


 • Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2023 REMONDIS SE & Co. KG