Button für Menü
REMONDIS Nederland

REMONDIS Nederland maakt onderdeel uit van de REMONDIS Groep.


Over ons

U kunt bij REMONDIS Nederland terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Waar nodig bundelen we onze brede kennis, ervaring en middelen zodat u volledig wordt ontzorgd. Daarnaast beschikken wij over een unieke totaalformule waardoor wij zeer efficiënt opereren, denken wij buiten vaste kaders en hebben wij voor elk vraagstuk een oplossing!

 • REMONDIS in Nederland

  • Kwaliteit, betrouwbaarheid en bekwaamheid. Dat is waar REMONDIS Nederland voor staat. We bieden doordachte branchegerichte totaaloplossingen op het gebied van afvalinzameling en -verwerking en rioolservice. 
   meer


  Duurzaamheid en innovatie

  • Duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsfilosofie en alle zakelijke activiteiten van de REMONDIS Groep. We beheersen de afvalketen vanaf inzameling tot afzet volledig. Hiermee creëren we een nieuwe duurzaamheid. We investeren in duurzaam inzamelen en in innovatieve recyclingtechnieken om een circulaire economie te realiseren.
   meer


  REMONDIS Groep

  • REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Lees hier meer over de REMONDIS Groep in de wereld. meer


  De directie

  • De directie van REMONDIS Nederland B.V. draagt samen de verantwoordelijkheid en werkt conform de doelstellingen, cultuur en filosofie van de onderneming.
   meer

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2021 REMONDIS SE & Co. KG