Button für Menü
REMONDIS Nederland

Nieuwbouw en renovatie rioolgemaal

Voor de nieuwbouw van een rioolgemaal is geen standaardoplossing. Elke situatie en elke opdrachtgever is uniek. REMONDIS Rioolservice heeft alles onder één dak voor het ontwerpen en realiseren van complete pompsystemen voor rioolgemalen. Onze kennis en jarenlange ervaring zijn onze toegevoegde waarde en zetten we in voor een maatwerkoplossing in uw situatie. Bij REMONDIS Rioolservice kunt u rekenen op een pompsysteem met een hoog rendement, een exacte en juiste capaciteit, minder slijtage en een lange levensduur.  

Innovatieve besturingssystemen

Voor de renovatie of nieuwbouw van een rioolsysteem verzorgt REMONDIS Rioolservice het hele traject van de ontwikkeling van een besturingssysteem, van ontwerp tot en met realisatie. We beschikken over uitgebreide en actuele kennis van zaken en combineren dit met innovatieve oplossingen. Per situatie bekijken we wat het beste besturingssysteem is. 

Renovatie en vervanging van pompsystemen

 • Rioolrenovaties hebben niet altijd de hoogste prioriteit. Om grote problemen te voorkomen, is het van belang tijdig actie te ondernemen. Regelmatig is REMONDIS Rioolservice in overleg met onze opdrachtgevers en inventariseren we de staat van de gemalen. In overleg met u kiezen we voor de meest optimale installatie voor het vervangen van de pompsystemen. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en zoeken we naar de beste systemen die op de lange termijn het voordeligst zijn. Heeft u het onderhoud en beheer van pompsystemen bij ons ondergebracht? Onze technici onderhouden uw systeem en renoveren indien nodig zodat het weer jaren volop in bedrijf kan.

 • Wilt u advies of een goed onderbouwd beheersplan voor drukrioleringen? Bel de specialisten van REMONDIS Rioolservice voor een advies op maat: 0900-0955 of neem contact op via het contactformulier

Beheer op afstand

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele staat van de pompinstallatie en het rioolstelsel? Voor een goed, efficiënt en duurzaam beheer van installaties is het van essentieel belang om te weten wat de status van een installatie is. REMONDIS Rioolservice voert nulinspecties uit. Hiermee kunnen we bepalen welke aanpassingen nodig zijn voor een goede werking voor de komende jaren. Ook implementeren en beheren we telemetriesystemen voor een structureel en efficiënt beheer. Door op afstand te monitoren heeft u altijd toegang tot informatie over uw installaties. Hierdoor is het mogelijk uw installaties en energieverbruik te optimaliseren.  

Wilt u advies of een goed onderbouwd beheersplan voor drukrioleringen? Bel de specialisten van REMONDIS Smart Infra voor een advies op maat: 0900-0955 of neem contact op via het contactformulier.


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2021 REMONDIS SE & Co. KG