Button für Menü
REMONDIS Nederland

Rioolservice voor bedrijven en overheden


 • Waterbeheer

  REMONDIS Smart Infra werkt hand in hand samen met de mensen en de industrie, om de waardevolle bron water duurzaam te beheren. Wij bieden gemeenten, waterschappen en het bedrijfsleven een totaalpakket waarmee onze klanten volledig worden ontzorgd op het gebied van waterbeheer. Bekijk onze video.

   Volledig dienstenpakket voor overheden en bedrijven

   REMONDIS Smart Infra verzorgt maatwerkoplossingen op het gebied van onder meer afval-, hemel- en oppervlaktewater. Van engineering, advies en realisatie tot aan service, onderhoud en beheer. Door de integratie van pomptechniek met elektrotechniek, werktuigbouw en automatisering in eigen huis, bieden wij u een totaaloplossing op het gebied van waterbeheer. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en vestigingen door heel het land. Door vanaf het begin mee te denken bij waterprojecten kunnen de specialisten van REMONDIS Smart infra u adviseren over probleemloos functionerende installaties.

  • Service

   Niet alleen voor de aanleg, maar ook voor het totale service en onderhoud van uw pompsystemen, gemalen en randvoorzieningen biedt REMONDIS Smart Infra een fullservice dienstverlening. Daarnaast is het met moderne, technologische technieken perfect mogelijk om de kwaliteit van riolen te inspecteren.


   meer


  • Service en onderhoud

   Niet alleen voor de aanleg, maar ook voor het totale service en onderhoud van uw pompsystemen, gemalen en randvoorzieningen biedt REMONDIS Rioolservice een fullservice dienstverlening. Voorkom problemen en laat REMONDIS uw service en onderhoud verzorgen.
   meer


  • Reiniging en inspectie

   Riolen en ondergrondse leidingen vragen onderhoud. Met moderne, technologische technieken is het perfect mogelijk om de kwaliteit van riolen te inspecteren. REMONDIS Rioolservice voert periodiek inspectie en op basis daarvan reiniging uit.
   meer


  • Advies

   Is een persleiding herhaaldelijk verstopt? Heeft u te maken met een niet goed werkend systeem? De kennis van REMONDIS Rioolservice is een belangrijke pijler en de basis van ons innovatief vermogen. Dit stelt ons in staat om problemen van onze klanten op te lossen.
   meer


  • CO2-prestatieladder

   Duurzaamheid en milieu staan centraal in onze bedrijfsfilosofie en alle zakelijke activiteiten van REMONDIS. Zo vormt ons energiemanagementprogramma, met doelstellingen met CO2-reductie, een belangrijk onderdeel op het gebied van duurzaamheid. Onze ambitie voor een duurzame bedrijfsvoering sluiten goed aan bij de CO2 prestatieladder. Meer

Onafhankelijke totaalpartner rioolservice

 • REMONDIS Rioolservice is uw totaalpartner; van de adviesfase, de ontwikkeling en engineering tot realisatie, onderhoud 24/7, reiniging en beheer van merkonafhankelijke pompinstallaties en besturingspanelen. Hierdoor kunnen we u altijd de beste oplossing bieden. Als partner van waterschappen, gemeenten en het bedrijfsleven denken we mee in duurzame, veilige en energiezuinige oplossingen voor transport- en waterschapsgemalen, drukriolering en bergbezinkbassins. Ook zijn we actief op het terrein van Individuele Behandeling van Afvalwater (IBA), overstortmonitoring, geurbehandeling, het aanleggen van glasvezelkabel via het riool en telemetrie.


 • Wilt u meer informatie over rioolinstallaties en pomptechniek? REMONDIS Rioolservice adviseert u graag. Bel onze specialisten voor een advies op maat: 0900-0955 of vul het digitale antwoord- formulier in. 

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2021 REMONDIS SE & Co. KG