Button für Menü
REMONDIS Nederland

 • Rioolreiniging en rioolinspectie

  Riolen en ondergrondse leidingen vragen onderhoud. Met moderne, technologische technieken is het perfect mogelijk om de kwaliteit van riolen te inspecteren. Om de bedrijfszekerheid van pompinstallaties te kunnen garanderen en onnodig hoge kosten en overlast te voorkomen, voert REMONDIS Rioolservice periodiek inspectie en op basis daarvan reiniging uit. 

 • Rioolinspectie

  Wat is de technische staat van het rioolsysteem? Door periodieke inspecties met digitale opnameapparatuur controleert REMONDIS Rioolservice de staat van uw rioolstelsel. Met een reinigingsschema en meerjarig beheersplan voorkomt u problemen en heeft u grip op uw kosten. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw riolering voldoet aan de meest recente wet- en regelgeving rond milieu en veiligheid. Voor u een zorg minder!

Rioolreiniging

Voor uw rioolreiniging zetten wij onze Recycler in, een geavanceerde rioolreiniger met waterrecycling. Milieuvriendelijk en efficiënt. Het inzetten van de Recycler beperkt de geluidshinder voor de omgeving tot een minimum, scheelt in verkeersbewegingen en draagt vanwege een zeer lage emissiewaarde bij aan een schoner milieu.

 • Riool reiniging en inspectie

Advies of informatie aanvragen?

 • Heeft u advies nodig of informatie over rioolreiniging en/of rioolinspectie? Maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten. Bel 0900-0955 of vul het digitale antwoordformulier in.

 • Ledigen en reinigen straatkolken

  Straat- en trottoirkolken vereisen een regelmatige reiniging. REMONDIS Rioolservice levert een complete service. Uiteraard ledigen en reinigen we uw kolken tot op de bodem. Defecte kolken, verstopte afvoerleidingen, ontbrekende en/of defecte deksels en stankschermen registreren we bovendien zorgvuldig. Zo bent u op altijd de hoogte. 

 • Inmeten met GPS-apparatuur

  Het inmeten van rioolobjecten middels GPS-apparatuur behoort ook tot onze mogelijkheden. Hiermee onderzoeken we of de getraceerde persleiding nog aan de ontwerpeisen voldoet. Een ondergedimensioneerde persleiding vergt onnodig veel energie, waardoor een installatie vaak eerder dan verwacht vervangen moet worden. Met diverse berekeningsprogramma’s kunnen we excessen tijdig signaleren en monitoren. Voorkomen is altijd nog beter dan genezen!

Vetafscheiders reinigen en inspecteren

Een vetafscheider is verplicht voor de horeca, restaurants, slachterijen en levensmiddelenfabrikanten. Een vetafscheider scheidt het afvalwater van het vet zodat dit niet in het gemeentelijke riool terechtkomt. Als ondernemer bent u verplicht de vetafscheider periodiek te laten inspecteren en onderhouden. REMONDIS Rioolservice zorgt voor een goede werking van uw vetafscheider. Wij kunnen zowel het plaatsen, ledigen, reinigen, inspecteren als het onderhoud en/of vervanging van vetputten voor u verzorgen. 


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2020 REMONDIS SE & Co. KG