Button für Menü
REMONDIS Nederland

 • Automatisering

  Waterbeheer is essentieel in een waterrijk land als Nederland. Met het oog op de veiligheid en milieubescherming is het van groot belang dat u - als speler in het waterbeheer - uw gemalen, stuwen en zuiveringsinstallaties altijd en overal adequaat beheert. Automatisering is hierin een belangrijke factor.

 • Inmeten met GPS-apparatuur

  Het inmeten van rioolobjecten middels GPS-apparatuur behoort ook tot onze mogelijkheden. Hiermee onderzoeken we of de getraceerde persleiding nog aan de ontwerpeisen voldoet. Een ondergedimensioneerde persleiding vergt onnodig veel energie, waardoor een installatie vaak eerder dan verwacht vervangen moet worden. Met diverse berekeningsprogramma’s kunnen we excessen tijdig signaleren en monitoren. Voorkomen is altijd nog beter dan genezen!

 • Telemetrie

  Actuele gegevens zijn onmisbaar. Wij implementeren en beheren telemetriesystemen voor een structureel en efficiënt beheer. Door op afstand te monitoren heeft u altijd toegang tot informatie over uw installaties. Hierdoor is het mogelijk uw installaties en energieverbruik te optimaliseren. Het systeem helpt u om uw beheerproces zo efficiënt en voordelig mogelijk te laten verlopen.

i-View

Het realtime beheersysteem i-View verzamelt, verwerkt en toont continu automatisch alle gegevens die voor u van belang zijn. Doordat het systeem continu in verbinding staat met alle installaties, bent u als beheerder op elk moment op de hoogte van de status van deze installaties. Via een krachtige database zijn de gegevens van i-View bovendien op eenvoudige wijze te koppelen aan externe gegevens, zoals meteorologische data van het KNMI of gegevens uit andere bronnen die voor uw realtime beheersysteem van belang zijn.

 • Riool reiniging en inspectie


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2021 REMONDIS SE & Co. KG