Button für Menü
REMONDIS Nederland

Service

Niet alleen voor de aanleg, maar ook voor het totale service en onderhoud van uw pompsystemen, gemalen en randvoorzieningen biedt REMONDIS Smart Infra een full service dienstverlening. Daarnaast is het met moderne, technologische technieken perfect mogelijk om de kwaliteit van riolen te inspecteren.

Storingsdienst rioolservice

 • Onderhoud en storingen

  In onze service wordt het credo ‘voorkomen is beter dan genezen’ breed gedragen. Een installatie dient te voldoen aan de allerhoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Tijdige inspectie en onderhoud en een actief beleid voor het beheer van rioleringen en pompen is dan ook essentieel. Niet alleen voor de aanleg, maar ook voor het totale service en onderhoud van uw pompsystemen, gemalen en randvoorzieningen biedt REMONDIS Smart Infra een full service dienstverlening.

 • Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor service en onderhoud, bel dan: 0900-0955. U kunt ook het digitale antwoordformulier invullen; dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
  Contact

 • Reiniging en inspectie

  Één van de specialisaties van REMONDIS Smart Infra is het reinigen van pompgemalen en zuiveringsinstallaties. Wij reinigen milieuvriendelijk en efficiënt. Met digitale opnameapparatuur inspecteren wij bovendien uw rioolstelsel en geven u inzicht in de staat ervan. Om de bedrijfszekerheid van pompinstallaties te kunnen garanderen en onnodig hoge kosten en overlast te voorkomen, voert REMONDIS Smart Infra periodiek inspectie en op basis daarvan reiniging uit.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor service en onderhoud, bel dan: 0900-0955. U kunt ook het digitale antwoordformulier invullen; dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2021 REMONDIS SE & Co. KG