Button für Menü
REMONDIS Nederland

Rioolservice en rioolonderhoud

Wanneer is een rioolgemaal nog goed en wanneer moet een onderdeel vervangen worden? Uiteraard wilt u goed functionerende pompgemalen en wilt u storingen en reparatiekosten minimaliseren. Tijdige inspectie en onderhoud en een actief beleid voor het beheer van rioleringen en pompen is dan ook essentieel. Niet alleen voor de aanleg, maar ook voor het totale service en onderhoud van uw pompsystemen, gemalen en randvoorzieningen biedt REMONDIS Rioolservice een fullservice dienstverlening. Voorkom problemen en laat REMONDIS uw service en onderhoud verzorgen. 

Storingsdienst rioolservice

 • Defecten aan rioolgemalen moeten onmiddellijk worden vervangen. Het vakkundige en efficiënte team van onze storingsdienst staat 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u klaar. Uw melding wordt binnen 15 minuten behandeld. Vanuit de diverse vestigingen in Nederland zijn onze technici snel ter plaatse. Zij verhelpen eventuele elektrische en mechanische problemen met drukrioleringen, pompgemalen en leidingstelsels snel en vakkundig.

 • Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor service en onderhoud, bel dan: 0900-0955. U kunt ook het digitale antwoordformulier invullen; dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
  Contact

 • Rioolonderhoud

  U wilt dat de veiligheid, functionaliteit en werking van uw installatie zijn gewaarborgd. Voorkomen is immers beter dan genezen. Preventief onderhoud is bovendien voordeliger en belemmert niet uw bedrijfsvoering. Samen met u stellen wij graag een onderhoudscontract op maat op. REMONDIS Rioolservice neemt het technisch beheer inclusief rapportages en praktijkgerichte adviezen voor haar rekening. Met onze full-service webapplicaties beheren we uw systeem op de juiste wijze en is het mogelijk onvolkomenheden vroegtijdig te signaleren.

Up-to-date informatie rioolsysteem

REMONDIS is gecertificeerd conform de BRL-K14020, het kwaliteitsgestuurd onderhoud aan pompinstallaties en gemalen. Hierdoor bent u verzekerd van eenduidige beoordelingsmethode bij het onderhoud van uw rioolsysteem. Door de onderhoudsrapportages vast te leggen in onze softwaresystemen bent u daarnaast ook nog verzekerd van actuele en up-to-date informatie over het rioolstelsel. 


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2020 REMONDIS SE & Co. KG