Button für Menü
REMONDIS Nederland

Besturingstechniek REMONDIS Rioolservice West B.V.


Kwaliteit

De bedrijfszekerheid van uw installaties is iets waarop u altijd wil blind varen. De kwaliteit van de besturingen zijn dan ook van groot belang. De besturingsinstallaties van REMONDIS kennen een bewezen kwaliteit en worden altijd volgens de meest recente normen op het gebied van techniek, veiligheid én duurzaamheid gebouwd en afgeleverd.

Standaard of maatwerk oplossing?

Zoveel klanten, zoveel eisen/wensen. De engineers van REMONDIS denken graag met u mee. Of het nu om een ‘standaard’ besturingkast gaat of dat er ge-engineerd en gebouwd moet worden op basis van klant specifieke eisen (typicals), wij vullen het in. Onze vaklieden van paneelbouw dragen vervolgens zorg voor een juiste/secure bouw en werking van de gevraagde besturingsinstallatie.


Service op locatie?

Ook hier hebben wij de juiste mensen voor in huis. Renovatie, vernieuwingen, (NEN 3140) keuringen, of storingen kunnen wij ook op locatie voor u uitvoeren/verhelpen.

Certificering en veiligheid

REMONDIS Rioolservice West beschikt over alle relevante certificaten op het gebied van kwaliteit en veiligheid, waaronder ISO 9001, ISO14001, VCA** en BRL 14020 . (REI erkend, SEI erkend, Kenteq leerbedrijf, IECex 03).

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


 • Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2021 REMONDIS SE & Co. KG