Button für Menü
REMONDIS Nederland

Afval en Recycling voor bedrijven en overheden

 • U wilt de beste oplossing voor de afvalverwerking van uw bedrijf. Eén die kostenefficiënt en duurzaam is en gericht is op uw branche. Onze integrale aanpak van advisering, afvalinzameling, transport en recycling maakt REMONDIS Nederland uw partner in het managen van afvalstromen. Wij regelen alles in één keer. U houdt uw kosten in de hand en werkt samen met een partner die alles onder één dak heeft voor een schoon milieu, veiligheid en een leefbare toekomst. 

   • bedrijfsafval afvoeren

  • Afval afvoeren

   Uw bedrijfsafval vormt een onuitputtelijke bron van waardevolle grondstoffen. Afval is immers een recyclebare en duurzame grondstof. REMONDIS Nederland draagt de verantwoordelijkheid voor deze optimale afvalverwerking.  
   meer


   • Gevaarlijk afval afvoeren

  • Gevaarlijk afval

   U wilt snel, verantwoord en veilig uw gevaarlijk afval afvoeren. En als werkgever wilt u geen gezondheids- en veiligheidsrisico’s voor uw medewerkers lopen. We adviseren u over de scheiding van gevaarlijk afval, we halen het ook op verantwoorde wijze op met eigen voertuigen.
   meer


   • Voor alle afvalsoorten een geschikte container

  • Containers

   Verschillende bedrijven, verschillende afvalsoorten en verschillende hoeveelheden afval vragen om een breed pakket aan containersoorten. Voor elke branche en alle afvalsoorten heeft REMONDIS Nederland de juiste afvalcontainers.
   meer


  • Branchegericht afvalmanagement

   Niets is zo divers als afval. Elke branche kent zijn eigen specifieke regels, vraagstukken en mogelijkheden rondom afval. U heeft te maken met strak vastgelegde wetgeving en bedrijfsprocessen. REMONDIS Nederland is door de jarenlange ervaring op de hoogte van wat er speelt in diverse branches.
   meer


  • Recycling

   Afval is de grondstof van de toekomst. Dat is de overtuiging en werkwijze van REMONDIS Nederland. We zamelen afval in en recyclen afvalstoffen of reststoffen tot nieuwe grondstoffen.
   meer


   • bestel een afvalcontainer bij huis

  • Afval afvoeren voor particulieren

   Gaat u uw huis verbouwen, uw schuur of zolder opruimen of uw tuin opknappen? Wilt u uw vrijgekomen afval afvoeren en bent op zoek naar een afvalcontainer? REMONDIS Nederland levert een container voor elke klus. U kunt het natuurlijk ook zelf komen brengen bij een van onze afvalbrengstations.
   meer

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2021 REMONDIS SE & Co. KG