Button für Menü
REMONDIS Nederland

Bedrijfsafval afvoeren

Samen met u inventariseren we de vrijkomende afvalstromen van uw organisatie en stellen we een praktisch afvalplan op voor een duurzame afvalinzameling. Schakelt u ons in aan het begin van de keten, dan kunnen we u adviseren over de samenstelling van uw bedrijfsafval en de wijze van aanlevering bij ons. Dat werkt niet alleen kostenbesparend, u voldoet ook aan de verplichtingen die de milieuwetgeving aan uw organisatie oplegt. Zo heeft u geen omkijken naar het afvoeren van uw afval!

REMONDIS Nederland lost graag uw afvalvraagstuk op. Bel 0900-0955 of vul het digitale antwoordformulier in voor een advies op maat. 

Totaalpartner afvalverwerking bedrijven

Of het nu gaat om grote of kleine hoeveelheden afvalstoffen, REMONDIS Nederland biedt u de beste oplossing voor elke afvalstroom. Onze adviseurs hebben een uitgebreide kennis en expertise van afvalstoffen binnen uw onderneming, afvalverwerking en recycling en adviseren u over efficiënte, brongescheiden inzamelmogelijkheden. Zij helpen u met duurzame en kostenefficiënte oplossingen, afgestemd op uw bedrijfsproces. Indien gewenst, kunt u gebruikmaken van managementinformatie en data voor MVO-rapportages.

Maak kennis met onze adviseurs tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Zij vertellen u graag meer over het scheiden van afval, containersoorten en brancheconcepten.     

Bedrijfsafval

 • Onder bedrijfsafval wordt al het afval verstaan dat vrijkomt bij bedrijven. Het gaat hierbij doorgaans om een grote verscheidenheid aan afvalstoffen, waarvan een groot deel gerecycled kan worden. REMONDIS kan alles op dit terrein voor u regelen en verzorgen, zodat u nauwelijks omkijken heeft naar uw bedrijfsafval.


 • Afvalbrengpunt

  Zorgvuldig sorteren van het afval is een essentiële voorwaarde voor goed hergebruik. Wij beschikken dan ook over verschillende afvalbrengpunten in Nederland waar u uw afval naartoe kunt brengen. Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt voor de mogelijkheden.

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en CookiesWhistleblower Policy


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


 • Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG