Button für Menü
REMONDIS Nederland

 • Besturingstechniek

  Zoveel klanten, zoveel eisen en wensen. REMONDIS Smart Infra zorgt voor ‘standaard’ besturingskasten maar wij bouwen ook exemplaren op maat, volledig ontworpen en gebouwd op basis van specifieke eisen. Dankzij onze deskundige paneelbouwafdeling kunt u vertrouwen op een goede en veilige bouw en werking van de gevraagde besturingsinstallatie. De besturingsinstallaties van REMONDIS Smart Infra kennen een bewezen kwaliteit en worden altijd volgens de meest actuele normen op het gebied van techniek, veiligheid én duurzaamheid gebouwd en afgeleverd.

 • Telemetrie

  Actuele gegevens zijn onmisbaar. Wij implementeren en beheren telemetriesystemen voor een structureel en efficiënt beheer. Door op afstand te monitoren heeft u altijd toegang tot informatie over uw installaties. Hierdoor is het mogelijk uw installaties en energieverbruik te optimaliseren. Het systeem helpt u om uw beheerproces zo efficiënt en voordelig mogelijk te laten verlopen.

 • i-View

  Het realtime beheersysteem i-View verzamelt, verwerkt en toont continu automatisch alle gegevens die voor u van belang zijn. Doordat het systeem continu in verbinding staat met alle installaties, bent u als beheerder op elk moment op de hoogte van de status van deze installaties. Via een krachtige database zijn de gegevens van i-View bovendien op eenvoudige wijze te

  koppelen aan externe gegevens, zoals meteorologische data van het KNMI of gegevens uit andere bronnen die voor uw realtime beheersysteem van belang zijn.


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en CookiesWhistleblower Policy


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


 • Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG