Button für Menü
REMONDIS Nederland

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsfilosofie en alle zakelijke activiteiten van de REMONDIS Groep. We beheersen de afvalketen vanaf inzameling tot afzet volledig. Hiermee creëren we een nieuwe duurzaamheid. We investeren in duurzaam inzamelen en in innovatieve recyclingtechnieken om een circulaire economie te realiseren. Dit doen we door secundaire grondstoffen te produceren en in 34 landen over de hele wereld initiatieven en ontwikkelingen voor een duurzame leefomgeving te ondersteunen. Onze ecologische, economische en sociale verantwoordelijkheden zijn zeer nauw verweven met elkaar. Daarmee creëren we vooruitgang en innovatie, gericht op mens en milieu.

Innovatie

 • Met onze innovatieve technieken en processen weet de REMONDIS Groep vrijwel alle afvalstromen om te zetten in nieuwe grondstoffen, producten of duurzame energie. Wij bundelen onze internationale kennis en expertise om voortdurend stappen te zetten in het sluiten van kringlopen en daarmee het gebruik van nieuwe grondstoffen te verminderen.

  En ander voorbeeld van een innovatieve en duurzame oplossing die REMONDIS biedt is de luierrecyclingsinstallatie die bij ARN in Arnhem gebouwd is. Deze, in Nederland, unieke installatie verwerkt luiermateriaal tot de secundaire grondstoffen kunststofgranulaat en papierpulp en produceert biogas.

Advies over afvalreductie

De REMONDIS Groep houdt zich niet alleen actief bezig met het inzamelen, transporteren, sorteren, bewerken en recyclen van afvalstoffen. We adviseren bedrijven over het voorkomen van het ontstaan van afval. Wilt u gebruik maken van onze afvalscan om te kijken of u uw hoeveelheid afval kunt reduceren en daarmee vaak ook uw kosten? Neem dan contact op.

Internationale ontwikkelingen

Duurzaamheid en werken aan een circulaire economie zijn belangrijk voor ons. Daarom hebben we er een speciale website waar u meer kunt lezen over duurzame initiatieven binnen de REMONDIS Groep.

www.remondis-duurzaamheid.nl 

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en CookiesWhistleblower Policy


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


 • Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG