Button für Menü
REMONDIS Nederland

Nieuwbouw en renovatie rioolgemaal

Voor de nieuwbouw van een rioolgemaal is geen standaardoplossing. Elke situatie en elke opdrachtgever is uniek. REMONDIS Smart Infra heeft alles onder één dak voor het ontwerpen en realiseren van complete pompsystemen voor rioolgemalen. Onze kennis en jarenlange ervaring zijn onze toegevoegde waarde en zetten we in voor een maatwerkoplossing in uw situatie. Bij REMONDIS Smart Infra kunt u rekenen op een pompsysteem met een hoog rendement, een exacte en juiste capaciteit, minder slijtage en een lange levensduur. 

Renovatie en vervanging van pompsystemen

Rioolrenovaties hebben niet altijd de hoogste prioriteit. Om grote problemen te voorkomen, is het van belang tijdig actie te ondernemen. Regelmatig is REMONDIS Smart Infra in overleg met de opdrachtgever en inventariseren we de staat van de gemalen. In overleg met de opdrachtgever kiezen we voor de meest optimale installatie voor het vervangen van de pompsystemen. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en zoeken we naar de beste systemen die op de lange termijn het voordeligst zijn. Heeft u het onderhoud en beheer van pompsystemen bij ons ondergebracht? Onze technici onderhouden uw systeem en renoveren indien nodig zodat het weer jaren vooruit kan.

 • Innovatieve besturingssystemen

  Voor de renovatie of nieuwbouw van een rioolsysteem verzorgt REMONDIS Smart Infra het hele traject van de ontwikkeling van een besturingssysteem, van ontwerp tot en met realisatie. We beschikken over uitgebreide en actuele kennis van zaken en combineren dit met innovatieve oplossingen. Per situatie bekijken we wat het beste besturingssysteem is.

  Wilt u advies of een goed onderbouwd beheersplan voor drukrioleringen? Bel de specialisten van REMONDIS Smart Infra voor een advies op maat: 0900-0955 of neem contact op via het contactformulier.


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en CookiesWhistleblower Policy


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


 • Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG