Button für Menü
REMONDIS Nederland

Start nieuw CO2-reductiebeleid met de CO2-prestatieladder

Duurzame bedrijfsvoering is belangrijk voor REMONDIS Nederland en daarom starten we met een actief CO2-reductiebeleid. Lees meer hierover!

In ons bedrijf streven wij naar een dagelijkse duurzame bedrijfsvoering met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Om onder andere deze reden hebben wij een CO2-beleid ontwikkeld met als doel het verlagen van de CO2-voetafdruk van onze eigen organisatie. Wij willen in 2025 ten opzichte van 2021 onze uitstoot verlagen met maar liefst 14,5%!

De uitstoot van CO2 wordt door verschillende onderdelen van onze bedrijfsvoering veroorzaakt, zoals het gas & elektraverbruik van onze panden en het brandstofverbruik van de diverse wagens welke elke dag op de weg op zijn om onze diensten uit te voeren. Deze uitstoot willen wij onder andere verlagen door de stroom voor onze panden 100% groen in te kopen, en alternatieve brandstoffen in te zetten voor onze voertuigen, zoals elektriciteit. 

De CO2-prestatieladder
Door onze eigen uitstoot te monitoren en actie te ondernemen, willen wij ons laten certificeren op niveau 3 van de zogenaamde CO2-prestatieladder. De CO2-prestatieladder is hét duurzaamheidsinstrument om CO2-uitstoot te monitoren en te verminderen. Wil je meer weten over de CO2-prestatieladder? Bezoek dan de website van SKAO (Stichting Klimaatvriendelijke Aanbesteden & Ondernemen).

 

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en CookiesWhistleblower Policy


  • Schrijf ons

    Ons Privacybeleid is van toepassing


  • Over REMONDIS Nederland

    Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

    Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

    Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  • Contact

    REMONDIS Nederland B.V.
    Galileistraat 18
    7131 PE Lichtenvoorde
    Netherlands
    T +31 544 395555
    Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG