Button für Menü
REMONDIS Nederland

Overname Van der Arend Installaties door REMONDIS Dusseldorp Rioolservice B.V.

(van links naar rechts) Dr.-Ing. Gerd Terbeck, Jeffry Neijts, Wim Osseweijer

REMONDIS Dusseldorp Rioolservice B.V. heeft op 25 juli jl. branchegenoot Van der Arend Installaties B.V. uit Naaldwijk overgenomen. Van der Arend Installaties B.V. is toonaangevend als leverancier en installateur van gemalen, stuwen en telemetrie-oplossingen in de watersector. Van der Arend heeft sinds haar oprichting in 1989, bewezen een solide en betrouwbare partij op het gebied van watermanagement te zijn. Door de integratie van elektrotechniek, werktuigbouw en automatisering in eigen huis, biedt Van der Arend Installaties de opdrachtgever een totaaloplossing. Constante uitwisseling van kennis en ervaring tussen de verschillende afdelingen, in nauwe samenwerking met de opdrachtgevers, staat hiervoor garant.

Jeffry Neijts, directeur en eigenaar van Van der Arend Installaties geeft aan: “De overgang van de activiteiten naar REMONDIS is een volgende stap in het groeiproces van Van der Arend Installaties. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we met REMONDIS als nieuwe eigenaar en Wim Osseweijer als directeur, een succesvolle toekomst in het groeiproces tegemoet gaan. Ik zal zelf aan het bedrijf verbonden blijven als commercieel directeur”

Wim Osseweijer, directeur van Van der Linden Pomptechniek B.V. namens REMONDIS Dusseldorp Rioolservice : “Ik ben zeer verheugd met de overname van Van de Arend Installaties. We kunnen onze krachten bundelen en onze marktpositie in de regio Zuidwest-Nederland verder ontwikkelen. Ik kijk enorm uit naar onze samenwerking”.

Dr. Andreas Krawczik, directeur van REMONDIS Nederland: “Met de overname door REMONDIS zet Van der Arend de goede traditie van een solide bedrijf voort en biedt zowel het bedrijfsleven als overheden concurrerende aanbiedingen. Wij zijn zeer verheugd dat we nu ook in Zuid-Holland onze specialistische activiteiten op het gebied van pompinstallaties en telemetrieoplossingen aan kunnen bieden. Onze locatie in Naaldwijk biedt daarvoor de ideale mogelijkheden. ” REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. REMONDIS is 100% dochter van de RETHMANN Groep. Het familiebedrijf is in Nederland actief onder de namen REMONDIS, Rhenus en Saria. Ondanks het feit dat REMONDIS in meer dan 35 landen actief is, heeft REMONDIS een grote regionale betrokkenheid. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. De waarden in het familiebedrijf vormen al tientallen jaren een solide fundament voor innovatie en groei.     

Nadere informatie:
Wim Osseweijer - Directeur Van der Linden Pomptechniek B.V. – tel. 073 - 6219172

   

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en CookiesWhistleblower Policy


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


 • Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG