Button für Menü
REMONDIS Nederland

REMONDIS Nederland neemt Gebr. Scholten Containerservice in Beverwijk over

REMONDIS Nederland breidt haar dienstverlening in Noord-Holland opnieuw uit met de overname van Gebr. Scholten Containerservice in Beverwijk.

REMONDIS Nederland breidt haar dienstverlening in Noord-Holland opnieuw uit met de overname van Gebr. Scholten Containerservice in Beverwijk. “Deze overname is een logische stap nadat wij begin 2022 Adrichem in Beverwijk overnamen.” Aldus regiodirecteur Edgar Methorst.

De markt voor inzameling van bouwafval is volop in beweging. Om de dienstverlening op de lange termijn te kunnen blijven borgen heeft de directie van Gebr Scholten Containerservice in REMONDIS Nederland een geschikte overnamepartner gevonden. Belangrijke argumenten hiervoor waren het familiebedrijf karakter, de decentrale organisatie en het oog voor de klant, dat bij REMONDIS Nederland dag in dag uit centraal staat.   

Voor klanten van Gebr. Scholten Containerservice B.V. brengt de overname geen grote veranderingen met zich mee. De activiteiten worden vanaf heden uitgevoerd vanaf het nieuwe adres aan de Lijndenweg 7, 1948 ND te Beverwijk. Hier kunt u vanaf nu ook terecht voor het storten van uw bouw- en sloopafval.  Het gehele team van Gebr. Scholten Containerservice B.V. maakt de overstap naar REMONDIS, waardoor u kunt rekenen op de vertrouwde service.

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en CookiesWhistleblower Policy


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


 • Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG