Button für Menü
REMONDIS Nederland

REMONDIS neemt Adrichem Transport over

REMONDIS Nederland breidt zijn activiteiten in Noord-Holland uit en neemt alle aandelen over van Adrichem Transport B.V. te Beverwijk

Dr. Andreas Krawczik, managing director van REMONDIS Nederland, benadrukt het belang van de overname als een logische stap voor REMONDIS: "We zijn blij dat we met de overname van Adrichem onze dienstverlening in Noord-Holland nu verder kunnen uitbreiden."

REMONDIS en Adrichem zijn beiden blij met deze mooie stap. John Adrichem heeft met deze overname voorzien in zijn opvolging en is blij met de keuze voor het familiebedrijf REMONDIS: “De overeenkomsten in cultuur en bedrijfsvoering zorgen voor de juiste match. Ik blijf als voormalig eigenaar en 3e generatie van het familiebedrijf betrokken bij de voortzetting en het management in de regio om zo samen met REMONDIS de locatie de komende jaren verder te kunnen ontwikkelen en de dienstverlening uit te breiden.”

REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. REMONDIS is 100% dochter van de RETHMANN Groep. Het familiebedrijf is in Nederland actief onder de namen REMONDIS, Rhenus, Saria en Transdev waaronder ook bijv. Connexxion valt. Ondanks het feit dat REMONDIS in meer dan 35 landen actief is, heeft REMONDIS een grote regionale betrokkenheid. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. De waarden in het familiebedrijf vormen al tientallen jaren een solide fundament voor innovatie en groei.

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en CookiesWhistleblower Policy


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


 • Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG