Button für Menü
REMONDIS Nederland

REMONDIS neemt Jos van Happen B.V. over

REMONDIS Nederland breidt zijn activiteiten uit in Noord-Brabant en neemt alle aandelen over van Jos van Happen B.V. te Mierlo. Met dit besluit wil Jos van Happen de toekomst van het bedrijf verder versterken en zo als toonaangevende speler verder gaan.

REMONDIS Nederland breidt zijn activiteiten uit in Noord-Brabant en neemt alle aandelen over van Jos van Happen B.V. te Mierlo. Met dit besluit wil Jos van Happen de toekomst van het bedrijf verder versterken en zo als toonaangevende speler verder gaan.

Jos van Happen is een gerenommeerd familiebedrijf, sterk op het gebied van transport, containervervoer en levering van diverse zandsoorten in de regio en beschikt over een modern wagenpark, bestaande uit containerauto’s en kraanauto’s voor de inzameling en transportwerkzaamheden. 
Jos van Happen is met name actief in het midden en zuidelijke deel van de provincie Noord-Brabant. Dit werkgebied is voor ons van strategisch belang aangezien we nu in staat zijn de provincie Noord-Brabant nog beter te bedienen en hier onze dienstverlening en logistiek verder kunnen optimaliseren. Dr. Andreas Krawczik, managing director van REMONDIS Nederland en Roger Versluis, regiodirecteur van REMONDIS zuid, benadrukken het belang van de overname als een logische stap voor REMONDIS: "We zijn blij dat we met de overname van Jos van Happen Containers B.V. onze dienstverlening in Noord-Brabant verder kunnen uitbreiden."

 REMONDIS en Jos van Happen zijn beiden verheugd met deze mooie stap. Mark van Happen is zeer blij met deze overname en blijft als voormalig eigenaar en 2e generatie van het familiebedrijf volledig betrokken bij de voortzetting en het management in de regio zuid: “Samen met REMONDIS zullen we het bedrijf de komende jaren verder ontwikkelen en stevig positioneren in de regio! Als voormalig eigenaar van Jos van Happen ben ik blij dat we onze positie in de afvalmarkt kunnen voortzetten en verder kunnen uitbreiden samen met REMONDIS. We blijven vanuit onze vertrouwde locatie en met het vertrouwde team in Mierlo al onze klanten bedienen en waar mogelijk de dienstverlening uitbreiden. Ik ga ervan uit dat we de samenwerking die we al heel lang hebben met onze klanten op dezelfde manier kunnen blijven uitvoeren.”

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en CookiesWhistleblower Policy


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


 • Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG