Button für Menü
REMONDIS Nederland

REMONDIS neemt Reijm Transport BV in Nieuwekerk over

REMONDIS Nederland breidt zijn activiteiten in Zuid-Holland uit door alle aandelen van Reijm Transport BV in Nieuwekerk over te nemen.

REMONDIS Nederland breidt zijn activiteiten in Zuid-Holland uit door de overname van alle aandelen van Reijm Transport B.V. in Nieuwerkerk. "Wij zijn verheugd dat wij onze marktpositie in de provincie Zuid-Holland verder kunnen uitbreiden door de overname van het familiebedrijf Reijm," aldus Dr. Andreas Krawczik, managing director van REMONDIS Nederland. "Hiermee kunnen wij onze klanten een gevarieerd en uitgebreid scala aan diensten aanbieden van hoogwaardige kwaliteit. Met de nieuwe vestiging in Zuid-Holland zijn we erin geslaagd een belangrijke stap te zetten," benadrukt Dr. Andreas Krawczik.

De vestiging van Reijm Transport B.V. in Nieuwerkerk is geografisch een ideale aanvulling op de bestaande vestigingen van REMONDIS in Zuid-Holland. Voor Reijm Transport B.V. biedt deze overname toegang tot een succesvol nationaal netwerk en vergroot het de synergie-effecten.

Peter Bouman, regiodirecteur van REMONDIS Zuid-Holland en Zeeland, benadrukt het belang van de overname als een logische stap voor REMONDIS: "Wij zijn blij dat we met de overname van Reijm Transport B.V. onze dienstverlening in Zuid-Holland verder kunnen uitbreiden en gebruik kunnen maken van de bestaande synergie-effecten.”

Naar eigen zeggen heeft de familie Reijm in REMONDIS de beste partner gevonden voor de medewerkers en voor de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf. "REMONDIS zal het bedrijf de komende jaren verder ontwikkelen en stevig verankeren in de regio! Vanuit de vertrouwde locatie van Reijm Transport B.V. zal REMONDIS met het welbekende team in Nieuwerkerk alle klanten blijven bedienen en zijn diensten uitbreiden", aldus de familie Reijm.

Op de foto v.l.n.r.:  Peter Bouman, Silvester Reijm, Andreas Krawczik, Freddy Reijm en Andre Reijm

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en CookiesWhistleblower Policy


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


 • Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG