Button für Menü
REMONDIS Nederland

REMONDIS neemt Union Container Services BV over

REMONDIS Nederland neemt Union Container Services BV in Amsterdam over en breidt daarmee haar activiteiten in Noord-Holland verder uit.

REMONDIS Nederland breidt haar dienstverlening in Noord-Holland verder uit met de overname van Union Container Services BV in Amsterdam. “Met deze overname en uitbreiding versterken wij onze positie en stellen wij onszelf in staat om onze complete dienstverlening in Noord-Holland en nu ook in de stad Amsterdam optimaal uit te kunnen voeren.” Aldus Dr. Andreas Krawczik, Managing Director REMONDIS Nederland.

De locatie van Union Container Services B.V., binnen de ring van Amsterdam is een welkome aanvulling op de bestaande locaties van REMONDIS in Noord-Holland, zoals Beverwijk en Enkhuizen. Edgar Methorst, Regiodirecteur Noord-Holland bij REMONDIS benadrukt het belang van de overname: “Union Container Services BV is echte specialist in Amsterdam. Wij willen vanuit de vertrouwde locatie de klanten blijven bedienen en dienstverlening uitbreiden. Dit geldt ook voor de sterke webshop www.bouwbak.nl, welke mee overgenomen wordt.” Huidig eigenaar Gijs Hartog blijft werkzaam en betrokken. De nieuwe directie zal gevormd worden door Jan de Vroe en Edgar Methorst.

“Na precies 9 jaar is er een nieuwe fase aangebroken voor Union Container Services BV. Als nieuw onderdeel van REMONDIS Nederland gaan wij per 1/10/2022 onze activiteiten uitbreiden met dezelfde visie en servicegerichtheid. Door deze overname kunnen wij u nog beter van dienst zijn in alle afvalstromen”. Aldus Gijs Hartog.

Op de foto v.l.n.r.: Gerd Terbeck, Gijs Hartog, Andreas Krawczik, Ruud Kortink, Jan de Vroe en Edgar Methorst.

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en CookiesWhistleblower Policy


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


 • Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG