Button für Menü
REMONDIS Nederland

REMONDIS slaat handen ineen op weg naar emissievrije afvalinzameling

In samenwerking met de leden van OpenWaste is de eerste stap naar een emissievrije stadslogistiek gezet in de Limburgse stad Venlo.

www.dekunstvanfotografie.nl

REMONDIS investeert in duurzaam inzamelen en in innovatieve recyclingtechnieken om een circulaire economie te realiseren. Onze ecologische, economische en sociale verantwoordelijkheden zijn zeer nauw verweven met elkaar. Daarmee creëren we vooruitgang en innovatie, gericht op mens en milieu. Het persbericht van Open Waste: 

Op vrijdag 24 februari 2023 stond de OpenWaste inzamelwagen al vroeg klaar voor het stadhuis van Venlo. Om 10:00 uur was het moment daar. Onder grote belangstelling van collega inzamelaars  heeft Ed Collin van Collin Recylcing het lintje doorgeknipt en daarmee het startsein gegeven voor de implementatie van Openwaste in Venlo. Ed Collin is trots op de start van OpenWaste in Venlo: “Initiatieven als OpenWaste zijn een belangrijke stap in verduurzaming en afvalmanagement in Venlo! Minder inzamelwagens, minder uitstoot en dus schonere lucht! Fijn voor iedereen die regelmatig in onze binnenstad komt”. 

Voor de inzameling van bedrijfsafval in de Venlose binnenstad gaan Collin Recycling, Van Happen Containers, Van Kaathoven en REMONDIS Nederland via OpenWaste met elkaar samenwerken. Hierdoor daalt het aantal inzamelwagens van dit collectief van 4 naar 1 voertuig. Dat betekent concreet: minder verkeersbewegingen, minder geluidsoverlast en minder uitstoot van schadelijke emissies. Zo levert elke 100 kilometer die minder verreden wordt, een CO2-reductie op van 160 kilogram CO2. De volgende stap voor Venlo is emissievrije inzameling via een elektrisch voertuig.

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en CookiesWhistleblower Policy


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


 • Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG