Button für Menü
REMONDIS Nederland

Rijnmond Milieu in Oud-Beijerland overgenomen door REMONDIS Nederland

Met de feestelijke ondertekening op donderdag 13 juni heeft REMONDIS Nederland branchegenoot Rijnmond Milieu B.V. uit Oud-Beijerland overgenomen. Rijnmond Milieu heeft zich gespecialiseerd in het inzamelen van bedrijfsafval, papier en andere deelstromen vanuit de regio Rotterdam Rijnmond door heel Zuid-Holland. Door zich jarenlang te focussen op deze regio en door te investeren in dat wat echt belangrijk is – de juiste mensen, goed materiaal én de relatie met de klant – is Rijnmond Milieu altijd in staat geweest om competitief de afval- en grondstofinzameling bij haar klanten in goede banen te leiden.

Rijnmond Milieu is in de regio Zuid-Holland (Zuid) de regionale afvalspecialist voor het MKB en grotere organisaties. Het bedrijf is geheel zelfstandig en de flexibiliteit, openheid en betrokkenheid worden goed ontvangen door de relaties. Rijnmond Milieu bestaat uit een vast team medewerkers die zich al meer dan tien jaar inzetten voor een hoogwaardige dienstverlening naar de klanten toe.

Pim Verhage, oprichter en directeur van Rijnmond Milieu heeft bewust gekozen voor REMONDIS. “REMONDIS is een echt familiebedrijf met respect voor mijn type bedrijf en de mensen die hier werken. Dat heb ik zelf kunnen zien na hun overname van Milieuservice Hoeksche Waard in Strijen. De aanwezigheid van REMONDIS zo vlak bij mijn huidige locatie maakt het ook mogelijk de samenwerking te optimaliseren. Hierdoor kunnen beide partijen klanten nog beter van dienst zijn. Dat is goed voor de doorontwikkeling van Rijnmond Milieu maar zeker ook voor mijn medewerkers en klanten. Het dienstenpakket dat we aan ons klanten aan kunnen bieden wordt nu nog breder.”

De directievoering van Rijnmond Milieu komt in handen van Pieter-Balth Linders. Linders is sinds 2018 bij REMONDIS actief als regiodirecteur voor de regio Zuid-West Nederland en directeur van MHW en heeft meer dan 25 ervaring in de sector. Hij is trots op het vertrouwen dat Rijnmond Milieu heeft gegeven om deze overname mogelijk te maken. Dit omdat de overname de positie van REMONDIS in Zuid-Holland goed versterkt. REMONDIS zal de dienstverlening verder uit gaan bouwen om de bestaande en nieuwe relaties verder van dienst te kunnen zijn. Dit zal gebeuren met de bestaande groep mensen en middelen binnen de regio. Linders is dan ook blij dat de heer Verhage zich nog enige tijd aan de regio heeft verbonden. “Een man met zo’n kennis en een duidelijke visie op de toekomst is altijd welkom.”

Dr. Andreas Krawczik, directeur REMONDIS Nederland: “De overname van Rijnmond Milieu past volledig in de ambitie van REMONDIS om in Nederland vanuit sterke vestigingen met een breed pakket diensten aan te kunnen bieden bij bedrijven en overheden. Door de overname van Rijnmond Milieu kunnen we de vestigingen in de regio verder versterken met mensen, materieel en klanten. Het mooie van Rijnmond Milieu is dat ze een klantenpakket heeft dat heel goed aansluit bij onze bestaande activiteiten in de regio. Ook de mensen en middelen sluiten goed aan waardoor we voor iedereen werk kunnen blijven garanderen. In onze ogen een overname die alleen maar winnaars kent.” De overname vindt plaats met terugwerkende kracht per 1 januari 2019.

REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. REMONDIS is 100% dochter van de RETHMANN Groep. Het familiebedrijf is in Nederland actief onder de namen REMONDIS, Rhenus, Saria en Transdev waaronder ook bijvoorbeeld Connexion valt. Ondanks het feit dat REMONDIS in meer dan 35 landen actief is, heeft REMONDIS een grote regionale betrokkenheid. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. De waarden in het familiebedrijf vormen al tientallen jaren een solide fundament voor innovatie en groei.

Nadere informatie:
Greetje van Vroonhoven - REMONDIS Nederland - 0544 395 555
Pieter Balth Linders - REMONDIS Nederland - 0544 395 555

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en CookiesWhistleblower Policy


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


 • Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG